Caffè Fogarolli

Hos oss kan du njuta av en riktigt god kopp kaffe. Caffè Fogarolli karaktäriseras av en rund och fyllig smak. Balanserad syrlighet som från perfekt mogen frukt och toner av mörk choklad är förnimmelser som stannar kvar länge.

Caffè Fogarolli i Helsingborg

Caffè Fogarolli är älskat för sin goda smak

Caffè Fogarolli karaktäriseras av en rund och fyllig smak. Balanserad syrlighet som från perfekt mogen frukt och toner av mörk choklad är förnimmelser som stannar kvar länge. Kaffet är en unik mix av handplockade och tvättade Arabicabönor från Syd- och Centralamerika. Bönorna rostas långsamt för att utveckla dess ursprungliga smaker och aromer. Minst fyra gånger om året uppdateras kaffeblandningen och rostningsprofilen för att hålla en hög och jämn kvalitet.

Eftersom våra Coffee Partners utbildas i konsten att brygga med rätt extraheringsgrad och styrka så vet vi att du kommer att njuta av en riktigt god kopp kaffe.

Kaffecatering

Vi levererar kaffeupplevelser som alltid är lika uppskattade i alla sammanhang; mässor, konferenser, bröllop, julfester, personalfester eller bara lite extra trevligt fredagsmys på jobbet.

Vi tar med all utrustning som behövs. Utomhus eller inomhus, regn eller solsken, snö eller parkettgolv. Allt är möjligt.

Vi jobbar enbart med kaffe av hög kvalité.

Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Vi har serverat kaffe till så få som sex personer men även till flera tusen.

I vår personalstyrka finner du enbart professionella och välutbildade baristor.